2020 är här!

Ett nytt decennium är här, och vi som jobbar med Historieberättarna vill passa på att tacka för ett fantastiskt föregående år! Vi är otroligt glada att vi fått chansen att möta så många barn och unga, och fått ta del av berättelser som blivit till filmer, animationer och poesi, som i sin tur lett till tex utställningar på Kvinnohistoriska Museet och Skarpnäcks Kulturhus. Vi är stolta att så många barn och unga valde att delta på workshops i Skarpnäck som lett till en återkommande verksamhet (med stöd av Hyresgästföreningen).

Under 2019 har vi även fått delta på konferenser och panelsamtal, hållit i fortbildningar och fått följa en ung poet i sitt arbete med sin debutbok, “skogsbadat” med ungdomar i Tyresta urskog, Ojnareskogen och Nackareservatet, och mycket mycket mer.

Vi har fått dela mycket glädje men också sorg, och vi får inte glömma de barn och unga som lever i ovisshet, otrygga miljöer och utanför samhällets skyddsnät. Vi välkomnar att FN:s barnkonvention nu, 2020, äntligen blivit lag och kommer fortsätta vårt arbete för och med barn och unga!

Tack till alla som stöttar och möjliggör vår verksamhet!

Vi ser fram emot ett händelserikt 2020!

10 januari 2020